Websites en portalen

Twinvision

Of u nu uw medewerkers, leveranciers of klanten toegang wilt geven tot een deel van uw bedrijfsproces, met een door Twinvision Software ontwikkeld portaal ontsluit u een deel van uw backoffice op een veilige en gebruiksvriendelijke manier
 
 

 

Websites

Websites zijn meer dan een visitekaartje voor uw bedrijf. Het is belangrijk online aanwezig te zijn om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te bedienen. Door Twinvision Software ontwikkelde websites onderscheiden zich door:


  •  Ontwerp gemaakt volgens uw huisstijl en geschikt voor uw doelgroep
  •  Beheer uw pagina's, nieuwsitems, etc. in een Nederlandstalige omgeving
  •  Weergave is geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop
  •  SEO (Search Engine Optimalisatie). Uw wordt gewaarschuwd waar u nog extra trefwoorden of omschrijvingen kunt toevoegen voor optimale zoekresultaten
  •  Gekoppeld aan Google Analytics voor uitgebreide analyse van de bezoekers aan uw website

Portalen

Of u nu uw medewerkers, leveranciers of klanten toegang wilt geven tot een deel van uw bedrijfsproces, met een door Twinvision Software ontwikkeld portaal ontsluit u een deel van uw backoffice op een veilige en gebruiksvriendelijke manier. Door Twinvision Software ontwikkelde portalen onderscheiden zich door:

  •  Koppelbaar aan uw bestaande backoffice applicatie
  •  Beveiligde communicatie met behulp van SSL en veilige toegang via two-factor authenticatie
  •  Weergave is geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop
  •  Geschikt voor on premise (uw eigen netwerk) en hosted (internet)
  •  Te integreren met uw bestaande Twinvision (maatwerk)applicaties

Portfolio

Kuijpers portaal

Kuijpers draagt bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Wij verzorgen techniek in gebouwen en industriële processen. Kuijpers wil de best presterende, zelfstandige technische dienstverlener zijn. Voorelkaar is daarbij ons uitgangspunt.

Mijn bedrijfslocatie

Bent u een ondernemer met een huisvestingsvraagstuk? Of bent u juist vastgoedeigenaar, makelaar of projectontwikkelaar en heeft u een bedrijfspand , kavel of project aan te bieden? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Sluys 6

Lunchen in ontspannen hippe sfeer - Lunchpakketten - Speedlunch - Broodjes bezorg/afhaalservice

Vriendelijk en enthousiast personeel en een goede service. Genieten zoals het hoort van heerlijke ambachtelijke broodjes, salades, sappen & smoothies! Geef uw bestelling vooraf vast door om tijd te winnen tijdens uw lunchpauze.

Destion

Destion is dé woningcorporatie van noordelijk Noord-Limburg. Wij verhuren ongeveer 2.500 woningen en maatschappelijk vastgoed in de gemeenten Gennep, Bergen en Mook & Middelaar. Ook bieden we betaalbare koopwoningen aan: bestaande huurwoningen en nieuwbouw.

Over ons

Twinvision Software B.V. is sinds 1999 hét softwarehuis voor standaard- en maatwerk applicaties op o.a. administratief en logistiek gebied.

Laatste nieuws


Contactgegevens

Kapelstraat 3
5741 CA BEEK EN DONK

+31 (0)492 468805